Dat wat je ‘vreemd’ maakt, is waarschijnlijk je beste talent

– Joss Whedon

Beauty begins the moment you decide to be yourself

– Coco Chanel

Zij die niet geloven in magie, zullen het nooit vinden

– Roald Dahl

Coaching

Coachen is een vorm van persoonlijke begeleiding die je helpt bij het aanpakken van een door jou zelf gestelde vraag, doel of ambitie. Als coach leer ik jou jezelf te sturen en te reflecteren op het effect van je doen en laten. Coachen richt zich dus vooral op het ‘leren leren’ en het ‘leren doen’. Jij brengt het geleerde in de praktijk en ik ondersteun je daarbij.

Loopbaancoaching is een geschikte interventie als je een volgende stap wil zetten in je loopbaan – je functioneren verbeteren of een carrière switch maken –  maar niet weet welke stap dit moet zijn en/of hoe je dit aanpakt. We kijken daarbij naar wat je te bieden hebt, in welke werkomgeving dat het beste tot zijn recht komt en hoe je jezelf zo treffend mogelijk in de etalage zet.

quote-louboutins

Het kennismakingsgesprek

Overweeg je een coachtraject in te kopen in eigen beheer? Dan kunnen we direct een gratis en vrijblijvend intake consult inplannen, waarin we je wens bespreken en beoordelen of jij, je vraag en ik de juiste match zijn.

Overweeg je een coachtraject in te kopen dat ondersteund en gefinancierd wordt door je werkgever? Stem dan eerst het coachdoel af met je leidinggevende. Heb je zijn of haar voorlopige akkoord gekregen? Dan plannen we daarna het vrijblijvende en gratis intake consult in.

Als we na dat consult hebben besloten samen met je vraag aan de slag te gaan, dan maak ik een inhoudelijk en financieel voorstel voor jou en/of je leidinggevende waarin staat:
• welke aanpak je daarin van me kan verwachten
• hoeveel consulten we daar voor nodig hebben
• wat de kosten zijn

Interesse? Laat het me weten via het contactformulier of bel me op 06-14636766.

Coachtrajecten

  • talentenSCAN

    Geeft inzicht in jouw unieke sterke punten zodat je die helder kunt benoemen, bewust in kunt zetten en kunt meenemen in toekomstige loopbaanstappen.

  • loopbaanBOOST

    Geeft inzicht en tools waarmee je positieve invloed uitoefent op de invulling van je werk zodat je meer plezier, succes, energie en zelfvertrouwen ervaart.

  • loopbaanSWITCH

    Helpt bij het kiezen van je volgende loopbaanstap; je ontdekt in welke werkomgeving jouw talenten en vaardigheden volledig tot hun recht komen.

“Ik heb Esther ervaren als een integere, sprankelende en inlevende coach. Zij verstaat de kunst je snel te doorgronden en te stimuleren het beste uit jezelf te halen. Een sessie met Esther verruimt je blik en brengt je dichter bij je eigen kernkwaliteiten.”

Daantussen twee banen

“Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken, de laatste periode heb ik op het werk een stuk beter kunnen handelen, zeg maar. Dat maakt me nu een stuk zelfverzekerder plus dat ik weet dat ik beter kan en ben nu bereid er voor 200% voor te gaan.”

Floorpersoneelsadviseur

Informed Consent
Ik ben lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV), de enige beroepsvereniging die ISO-gecertificeerd én in het bezit van het KIWA-Keurmerk Complementaire Zorg is. Mijn lidmaatschap maakt dat ik gehouden ben aan de VIV-praktijkcode en ethische code. Vanuit ons kwaliteitskeurmerk vloeit de afspraak voort dat je voor een behandeling of traject een informed consent dient te ondertekenen. Heb je een klacht over een behandeling en komen wij er samen niet uit dan kun je een klacht indienen bij de VIV.

(c) LoopbaanIMPULS | voor een carrière om te zoenen - Esther Esselbrugge | ontwerp & bouw: Marc Hoppen