Duik dieper in je talent

Wist je dat:

︎ jouw talenten de sleutel bevatten tot grote prestaties en toegroeien naar persoonlijke vervulling?
︎ herkennen van en spelen met je talenten je zelfvertrouwen als een dolle laat groeien?
︎ wanneer je jouw unieke mix van talenten snapt en waardeert, jij weet waarin jij het verschil kunt maken?

Ik zie talenten als je innerlijke motor. Als ze ‘ruiken’ dat ze van nut kunnen zijn in een bepaalde situatie, dan slaat de motor aan en meldt ze zich via je jeukende handen of het water wat je in de mond loopt. (Overdrijven is ook een talent hoor ik je denken). Leer die motor kennen, dan kun je niet alleen betere carrière keuzes maken, maar sta je ook zoveel steviger in je schoenen.

Nou, als ik je er nou nog niet van heb overtuigd dat het heel waardevol is om je talenten in beeld te krijgen, dan weet ik het niet meer.

Ontdek je talenten

En.. ben je nieuwsgierig geworden naar jouw talenten? Het is echt heel eenvoudig om ze uit te testen. Ik leg je graag uit hoe je dat doet en wil je daarna ook nog helpen om de uitslag eigen te maken. Anders heb je weer zo’n leuk rapportje over jezelf waarbij je wel herkenning voelt, maar ook de vraag “En nu?”

Stap 1. Bestel hier de Strenghtsfinder talententest

Wil je een test inzetten om jouw talenten te ontdekken, dan raad ik je de StrengthsFinder vragenlijst aan. Die maakt onderdeel uit van een praktische methode waarmee je jouw talenten ontwikkelt tot Sterke Punten. Een aantal van de belangrijkste highlights van die methode deel ik met je als je intekent voor de Talentboosts.

Bestel via managementboek.nl het boek Ontdek je sterke punten 2.0 (€ 20,00), dan vind je in de kaft daarvan jouw persoonlijke inlogcode. (Boek en code zijn niet los van elkaar verkrijgbaar). Bestel je het op een werkdag vóór 23.00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis en kun je diezelfde avond je testuitslag bestuderen.

ontdek je talenten en sterke punten met de strengthsfindermethode

Stap 2. Meld je aan voor 4 verdiepende Talentboosts

Ik help je graag om zoveel mogelijk uit de test te halen. Daarom ontwikkelde ik de Talentboosts. Teken je daarop in, dan ontvang je:

Boost 1 > (over een aantal minuten al) waarin ik je precies vertel hoe de test werkt en met welke dingen je rekening moet houden. Er zitten een aantal gevoeligheden in en het zou jammer zijn als de test mislukt en je opnieuw een boek met code moet aanschaffen

Boost 2 > een paar dagen later geef ik je handvatten om de uitslag eigen te maken. Ik vertel hoe je de abstracte terminologie die de Gallup organisatie gebruikt, als het ware vertaalt naar je eigen praktijk. Pas dan worden de begrippen eigen en van betekenis voor je.

Boost 3 > nog weer een paar dagen daarna krijg je van mij een link naar een websitepagina van de Gallup organisatie waar je een interessante aanvulling kunt vinden rondom jouw 5 uitgeteste talenten: je krijgt dan een rapport waarin ze de standaarduitleg van de talenten loslaten en meer kijken naar de combinatie van de 5 talenten die bij jou zijn uitgetest. Ze hebben een bepaalde invloed op elkaar en die kun je in dat rapport teruglezen. Ik vond het een waardevolle bonus!

Boost 4 > tot slot bied ik diegenen die visueel ingesteld zijn aan de 5 talenten uitgewerkt in een tekening toe te mailen. Van alle 34 talenten die ze bij Gallup hebben beschreven heb ik een tekening gemaakt die de dynamiek achter het talent nog verder verduidelijkt. In deze boost leg ik uit hoe je de getekende talenten in je bezit kunt krijgen.

Kom maar op met die talentboosts!
 
Voornaam
Mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.
(c) LoopbaanIMPULS | voor een carrière om te zoenen - Esther Esselbrugge | ontwerp & bouw: Marc Hoppen