Zelf aan de slag met je loopbaan zonder tientallen boeken door te worstelen?

Je staat hier aan de voordeur van de loopbaanbieb van Impuls: dé plek waar werkzoekenden, carrièreswitchers en ondernemers kunnen rondneuzen voor loopbaan(marketing)tips en -adviezen!

De kennis die ik in de loop van de jaren heb vergaard rondom het thema loopbaanontwikkeling verzamelde ik in een kennisbank. Zodat niet alleen ik er van profiteer in de gesprekken met mijn cliënten, maar ook jij je voordeel er mee kunt doen. De kennis die je kunt raadplegen heb ik mezelf eigen gemaakt door veel te lezen, te studeren en te ervaren. Het is niet mijn theorie, maar een collectie van wijsheden die door anderen zijn gepubliceerd en door mij bij elkaar gebracht. Deze bieb bevat dan ook vooral díe kennis die aansluit bij mijn visie en manier van denken en werken en waarmee ik bewezen resultaten heb bereikt in mijn trainingen en coachingstrajecten.

Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling is een breed begrip. Het gaat voor mij niet alleen over het vinden van de ideale baan. Het gaat er ook om dat je je leuke baan behoudt en dat je je baan leuk houdt. Dat je scherp blijft ten aanzien van je functioneren. In deze bieb vind je dan ook artikelen die je helpen de ideale baan te vinden, maar ook die je functioneren en je zichtbaarheid kunnen verbeteren binnen je huidige organisatie.

Het sterke van de loopbaanartikelen in deze kennisbank is dat ze in de volle breedte vertellen hoe je het netwerken naar werk aanpakt. Het nadeel echter van dit soort algemeen opgestelde artikelen is dat ze geen rekening houden met jouw persoonlijke situatie. Merk je dat je het lastig vindt om de vertaling te maken naar je eigen netwerk? Kijk dan eens of de JobmarketingIMPULS, een kortdurend loopbaanmarketingtraject van een gesprek of 3, iets voor jou is.

Loopbaanthema’s

 • Maak jezelf zichtbaar

  Ontdek met behulp van de onderstaande artikelen hoe jij als professional gezien en gevonden kunt worden door je toekomstige werkgevers of opdrachtgevers.

 • Een baan vinden

  Ontdek met behulp van de onderstaande artikelen hoe jij in de arbeidsmarkt van nu een nieuwe of andere baan kunt vinden. Welke weg bewandel je daarvoor?

 • Solliciteren

  Ontdek met behulp van de onderstaande artikelen hoe je het meeste rendement uit je sollicitatieactiviteiten haalt.

 • Verhoog je effectiviteit

  Ontdek met behulp van de onderstaande artikelen hoe jij je persoonlijke effectiviteit verhoogt zodat je vaker en beter je (professionele en persoonlijke) doelen bereikt.

Ben jij een echte doe-het-zelver? Geef je zoektocht dan een flinke impuls met het D-H-Z Loopbaanonderzoekpakket wat ik heb ontwikkeld. Lekker in je eigen tempo en in je eigen omgeving in beeld krijgen waar jouw sterke kanten en ambities liggen.

Romke

“Het is een verademing om alle informatie over LinkedIn en al die andere vormen van netwerken zo praktisch verwoord aan te treffen. Ik heb meteen mijn LinkedIn samenvatting aangepast!”

Romketussen twee banen
Sandra

“Ik vind het fijn om de mensen in onze organisatie die boventallig verklaard zijn niet alleen een outplacementtraject aan te bieden, maar ze ook al op weg te helpen met de informatie uit je loopbaanbieb. Dank voor het delen!”

SandraHRM adviseur

(c) LoopbaanIMPULS | voor een carrière om te zoenen - Esther Esselbrugge | ontwerp & bouw: Marc Hoppen