De LoopbaanBIEB: alle netwerk- en sollicitatietips overzichtelijk voor je uitgewerkt en op een rijtje gezet.

Je staat hier aan de voordeur van mijn loopbaan kennisbank: de LoopbaanBIEB. Dé plek waar je als werkzoekende, carrièreswitcher of ondernemer kunt rondneuzen voor loopbaan(marketing)tips en -adviezen!

De kennis die ik in de loop van de jaren heb vergaard rondom het thema loopbaanontwikkeling heb ik gepubliceerd in een voor-iedereen-toegankelijke kennisbank. Zodat niet alleen mijn cliënten van die kennis kunnen profiteren, maar iedereen die daar belang bij heeft. De kennis die je kunt raadplegen heb ik mezelf eigen gemaakt door veel te lezen, te studeren en te ervaren. Het is niet mijn theorie, maar een collectie van wijsheden die door anderen zijn gepubliceerd en door mij bij elkaar gebracht. Deze LoopbaanBIEB bevat dan ook vooral díe kennis die aansluit bij mijn visie en manier van denken en werken en waarmee ik bewezen resultaten heb bereikt in mijn trainingen en coachingstrajecten.

Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling is een breed begrip. Het gaat voor mij niet alleen over het vinden van de ideale baan. Het gaat er ook om dat je je leuke baan behoudt en dat je je baan leuk houdt. Dat je scherp blijft ten aanzien van je functioneren. In deze bieb vind je dan ook artikelen die je helpen de ideale baan te vinden, maar ook die je functioneren en je zichtbaarheid kunnen verbeteren binnen je huidige organisatie.

Het sterke van de loopbaanartikelen in deze kennisbank is dat ze in de volle breedte vertellen hoe je het netwerken naar werk aanpakt. Het nadeel echter van dit soort algemeen opgestelde artikelen is dat ze geen rekening houden met jouw persoonlijke situatie. Merk je dat je het lastig vindt om de vertaling te maken naar je eigen situatie? Neem dan contact met me op en leg je vraag aan me voor. Kan ik je een ‘snelle tip’ geven, dan zal ik dat zeker doen en anders maken we gewoon een afspraak voor een persoonlijk consult.

Loopbaanthema’s

“Het is een verademing om alle informatie over LinkedIn en al die andere vormen van netwerken zo praktisch verwoord aan te treffen. Ik heb meteen mijn LinkedIn samenvatting aangepast!”

Romketussen twee banen

“Ik vind het fijn om de mensen in onze organisatie die boventallig verklaard zijn niet alleen een outplacementtraject aan te bieden, maar ze ook al op weg te helpen met de informatie uit je loopbaanbieb. Dank voor het delen!”

SandraHRM adviseur
(c) LoopbaanIMPULS | voor een carrière om te zoenen - Esther Esselbrugge | ontwerp & bouw: Marc Hoppen