Een inspirerende coach

Esther krijgt bijna iedereen in beweging door haar expertise, enthousiasme en creativiteit.

Een stevig netwerk

In de 10 jaar dat ik als zelfstandige werk heb ik een stevig netwerk van professionals opgebouwd.

Visie

Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk, heb je al in je. Daarvoor hoef je niet ‘anders’ te worden of te trainen op ‘nieuwe’ eigenschappen. Veel effectiever en bevredigender is het om beter gebruik te maken van de mogelijkheden die je nu al bezit en een (werk)omgeving te vinden waarin je die kunt uiten. Ik versta de kunst om talenten en drijfveren boven tafel te krijgen en te laten groeien, zodat je de optimale match kunt maken tussen jou en je (toekomstige) werkzaamheden.

russian-doll

Expert aan tafel

Esther wordt regelmatig ingeschakeld als expert op het gebied van persoonlijke groei.

ik ga er voor bij lijn 4 van rtl-4

Diensten

  • Loopbaancoaching

    Loopbaanbegeleiding: van onderzoeken tot en met vermarkten van jouw vraag en aanbod

  • Psychosociale coaching

    Helpt je de innerlijke kracht te herstellen die nodig is om je vitaal te voelen en succesvol te zijn.

  • Workshops

    Gericht op het vergroten van de persoonlijke effectiviteit bij loopbaansituaties (netwerken, zakelijk flirten, talentontwikkeling)

Recensies

“Ik verheugde me er elke keer op om naar je toe te gaan. Je gaf me het gevoel dat je net zo gedreven was om mijn focus te vinden als ik, dat we echt samen op zoek gingen. Dat vond ik heel motiverend.”

“Wat ik sterk vond was je vermogen om met relatief weinig informatie of soms zelfs slechte omschrijvingen van mijn kant, toch meteen te begrijpen wat ik bedoelde, en je vertaalde dit in duidelijkere termen.”

“Het loopbaantraject was heel waardevol. Je hebt me leren verwoorden wat ik wist/voelde, maar niet duidelijk kon vertellen en daar heb ik veel aan gehad.”

“Ieder consult was een verrassend avontuur naar mijn ware persoonlijkheid. Jij gaf me de sleutel tot zelfvertrouwen, rust en stabiliteit waardoor ik in mijn kracht kwam te staan. Je gaf me vleugels!”

(c) Impuls - bureau voor persoonlijke groei - Esther Esselbrugge | ontwerp & bouw: Marc Hoppen