“Ik houd van de kracht die vrijkomt als mensen (eindelijk) kunnen beslissen waarmee ze hun geld willen verdienen.”

Mijn naam is Esther Esselbrugge. Ik ben 51 jaar, getrouwd met Jos en moeder van 2 dochters. Ik werk sinds 2005 zelfstandig als loopbaancoach & talentontwikkelaar vanuit mijn bureau LoopbaanIMPULS.

Ik doe niets liever dan mensen begeleiden en inspireren in hun persoonlijke groeiproces. Het doet iedere keer weer iets met me als ik zie dat het zelfvertrouwen en plezier van mijn cliënt groeit. De power en tegelijkertijd de rust die dan zichtbaar en voelbaar wordt, daar geniet ik van.

Ik ben me bewust geworden van mijn talenten en zet die met trots in daar waar ik de gelegenheid zie. Dat levert mij én mijn omgeving succes en plezier op. Ik gun anderen dat zij dat ook kunnen brengen. En dus deel ik mijn ervaring en kennis graag met anderen middels de verschillende coachingstrajecten die ik heb ontwikkeld.

Voordat ik LoopbaanIMPULS oprichtte, heb ik gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en commerciële en leidinggevende functies bekleed in de uitzendbranche en bij Achmea Zorg. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in het motiveren en begeleiden van mensen bij het uitvoeren van hun werk. Mijn interesse en aanleg om mensen in beweging te krijgen en te laten groeien heb ik geprofessionaliseerd door diverse studies op het vlak van persoonlijke effectiviteit te volgen, waaronder
• Verandermanagement (Schouten & Nelissen)
• Enneagram Integratie Kunde (Enneagram College)
• Systemisch Werken (Coach-Inn)
• Omdenken (Berthold Gunster)
• Provocatief Coachen (IEPD)
• PSYCH-K (De Werff)

Esther in de pers

Ik word regelmatig gevraagd om mijn kennis en visie op het
gebied van persoonlijke groei te delen in de media.

impuls_in-de-flow-artikel

Wat anderen over Esther zeggen

“Ik heb Esther als een zeer enthousiaste coach ervaren. Ze probeert zich volledig in je situatie in te leven en je te doorgronden. Haar enthousiasme, inleving en bewustwording van de situatie heeft mij geholpen een stap in mijn carrière te zetten die ik nog niet had gedurfd. Ben nu blij dat ik hem genomen heb. Wat ik vaak probeer uit te leggen en wat misschien niet goed overkwam kan zij erg duidelijk verwoorden, waardoor je ook een veel duidelijker beeld krijgt van de “probleemsituatie”. Het positivisme waarmee Esther alles benaderd, heeft mij ook enorm geholpen. Ben blij dat ik haar als coach heb gehad.”

Ananias

Partner van..

esther is mede-eigenaar van de flirtfabriek
esther is gelieerd aan rendement door talent