“Ik houd van de kracht die vrijkomt als mensen (eindelijk) kunnen beslissen waarmee ze hun geld willen verdienen.”

Mijn naam is Esther Esselbrugge. Ik ben 53 jaar, getrouwd met Jos en moeder van 2 dochters. Ik werk sinds 2005 zelfstandig als loopbaancoach & talentontwikkelaar vanuit mijn bureau LoopbaanIMPULS.

Ik doe niets liever dan mensen begeleiden en inspireren in hun persoonlijke groeiproces. Het doet iedere keer weer iets met me als ik zie dat het zelfvertrouwen en plezier van mijn cliënt groeit. De power en tegelijkertijd de rust die dan zichtbaar en voelbaar wordt, daar geniet ik van.

Ik ben me bewust geworden van mijn talenten en zet die met trots in daar waar ik de gelegenheid zie. Dat levert mij én mijn omgeving succes en plezier op. Ik gun anderen dat zij dat ook kunnen brengen. En dus deel ik mijn ervaring en kennis graag met anderen middels de verschillende coachingstrajecten die ik heb ontwikkeld.

Voordat ik LoopbaanIMPULS oprichtte, heb ik gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en commerciële en leidinggevende functies bekleed in de uitzendbranche en bij Achmea Zorg. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in het motiveren en begeleiden van mensen bij het uitvoeren van hun werk. Mijn interesse en aanleg om mensen in beweging te krijgen en te laten groeien heb ik geprofessionaliseerd door diverse studies op het vlak van persoonlijke effectiviteit te volgen, waaronder
• Verandermanagement (Schouten & Nelissen)
• Enneagram Integratie Kunde (Enneagram College)
• Systemisch Werken (Coach-Inn)
• Omdenken (Berthold Gunster)
• Provocatief Coachen (IEPD)
• PSYCH-K (De Werff)

Veiligheid is een van de waarden die ik hoog in het vaandel heb. Ik doe er dan ook alles aan om tijdens onze gesprekken een veilige omgeving te creëren waarin je vrijuit kunt spreken over alles wat je bezighoudt en waar je gewenst en ongewenst mee in aanraking komt op je werk of in je thuissituatie. Ik houd me daarbij aan de richtlijnen die zijn opgenomen in de Wet meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Wat anderen over Esther zeggen

“Ik ben Esther ontzettend dankbaar. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Ze straalt oprechtheid uit, ik voelde dat ze me wilde helpen. Ze heeft een natuurlijk talent om mensen te doorgronden. Onbevooroordeeld, met een open blik. Haar positieve energie is heerlijk, ze haalt daarmee het beste in je naar boven en heeft een goede invloed op je zelfvertrouwen. Ze heeft het vermogen om de juiste verbindingen te leggen in alles wat je zegt. Samen ontdek je zo in welke richting jij jouw talenten en kwaliteiten beter zou kunnen inzetten. Ze is heerlijk nuchter: geen poespas, maar eerlijke, fijne en (als je dat wilt) diepgaande gesprekken. Tenslotte weet ze je met tips over de arbeidsmarkt concrete voorbeelden en adviezen te geven. Ik ben erg blij dat ik haar als coach gekozen heb. ”

Jorien

“Ik heb Esther ervaren als een bevlogen en zeer professionele loopbaancoach. Ze bracht een duidelijke lijn aan in de gesprekken, tegelijkertijd ervoer ik veel ruimte om datgene te bespreken wat mij bezig hield. Het traject was inzichtgevend en verrassend leuk om te doorlopen. Het heeft mij veel duidelijkheid gegeven over mijn kwaliteiten en mijn wensen. Kortom, een mooi fundament voor het maken van vervolgkeuzes in mijn loopbaan.”

Steven

Partner van..

esther is gelieerd aan rendement door talent