Verbonden aan…

Beroepsvereniging voor holistische therapeuten en coaches

beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals

gezelschap van 9 Noloc erkende loopbaanprofessionals uit de omgeving van Hoogeveen dat 9 keer per jaar bij elkaar komt in het kader van kennis- en ervaringsuitwisseling

website met een groot aanbod aan vacatures, opleidingen en werkgerelateerde informatie

website met een goede beroepskeuzetest en andere loopbaantests

Partner van…

Samen met flirtcompagnon Klazien Tempelaar verzorgen wij vanuit de flirtfabriek workshops rondom het zakelijk flirten, ofwel verbonden communiceren.

Samen met nog drie HR-professionals verzorgen wij vanuit Rendement door Talent uiteenlopende programma’s rondom talentmanagement en -ontwikkeling binnen organisaties.

Ik beveel aan…

Professional organizer Klazien Tempelaar brengt vanuit Opruimadvies structuur aan in huis en werkplek en creëert daarmee ruimte en rust voor haar cliënten. Klazien is tevens mijn partner binnen De Flirtfabriek.

John Koomen, een van de eigenaren van Resumé Recruitment, heb ik ervaren als een kundige en betrouwbare recruiter. Resumé Recruitment werft en selecteert professionals voor vaste banen op MBO+, HBO- en WO niveau voor organisaties in verschillende profit- en non-profit branches.

Louise Janssen is grafisch ontwerper en voorziet mij (en De Flirtfabriek) vanaf mijn eerste dag als ondernemer van de mooiste logo’s en andere grafische uitingen. Zij heeft zich verbonden aan De Bladenkamer, een creatief en veelzijdig bureau op het gebied van grafische vormgeving in Zwolle.

Marc Hoppen van Oppepper is een echte vakidioot op het gebied van webdesign. Hij bouwt al vanaf dag één mijn websites en doet dat naar grote tevredenheid. Hij is laaiend enthousiast over wat hij doet en over de nieuwe ontwikkelingen die hij op zijn vakgebied tegenkomt en daarmee steekt hij mij telkens weer aan.

Sinds enige tijd maak ik gebruik van Rapasso, een softwarepakket waarin ik mijn cliënt administratie bijhoudt. Op hun site heb ik een referentie geschreven waarin precies terug te vinden is wat mij zo enthousiast maakt over dit pakket.

Ik werk met Autorespond als systeem om mijn nieuwbrieven en ebooks etc. te versturen. Hiervoor werkte ik met Mailchimp, maar miste daar de mogelijkheid om berichten volautomatisch te versturen (follow-up mails) en Mailchimp bood geen betaaloptie. Wat ik zo fijn vind aan Autorespond is dat het – als je eenmaal de opstartcursus hebt gedaan – heel eenvoudig is om mee te werken en dat het Nederlands is. Niet zozeer vanwege de taal, maar wel vanuit de gedachte dat je heel eenvoudig met de oprichters Welmoet & Pieter of met Kim of een van de andere supporters contact kan opnemen. Ze staan letterlijk en figuurlijk dichtbij mij als ondernemer. Heel geruststellend, want ik bouw nogal wat waarde op met mijn maillijst en daar wil ik heel zuinig en veilig mee omgaan.

Ik ben er echt heel enthousiast over en vertel je op deze pagina daarom graag nog meer over het pakket en zijn mogelijkheden.

(c) LoopbaanIMPULS | voor een carrière om te zoenen - Esther Esselbrugge | ontwerp & bouw: Marc Hoppen