‘Online succes – een beetje van Autorespond en een beetje van mij’

Toen ik begon met het uitrollen van mijn Carrière om te zoenen-label wist ik dat ik een stevig pakket nodig zou hebben om al mijn online activiteiten goed en betrouwbaar te kunnen ondersteunen. Ik had veel plannen waar het versturen van nieuwsbrieven en online cursussen een grote rol in speelde.

Het past bij het ondernemen zoals ik dat nu doe om veel contact te zoeken met mijn relaties, en daarbij goed te letten op hun verschillende interesses en achtergronden. Immers, zou ik teveel ballast gaan versturen, dan zou ik mijn relaties verliezen. Met Autorespond en mijn gezond verstand samen lukt dat!

Ik stapte over van Mailchimp naar Autorespond

Ik heb hiervoor gewerkt met Mailchimp – prima gratis pakket – maar het past niet meer bij mijn ambities. Ik keek rond bij verschillende andere providers en merkte dat ik me daar wat verloren bij voelde. Tot ik op Autorespond werd gewezen, het bedrijf van Welmoet en Pieter uit Amsterdam die met nog een team van zes personen bovenop de behoefte van hun klanten en de ontwikkelingen van hun pakket zitten. Dat klonk fijn!

Ik begon met de gratis vrijblijvende proefperiode maand

In die maand ben ik er lekker mee aan de slag gegaan, werd enthousiast en schreef me in voor de ‘opstartcursus’. Na die dag – leerzaam en reuze gezellig door de ontmoeting met andere ondernemers – snapte ik de ins & outs en ben ik het volop in gaan zetten. Ik heb het proefaccount zonder aarzelen omgezet in een abonnement.

Voor wie is het een geschikte oplossing?

Ze zeggen het zelf zo duidelijk: “Autorespond biedt zelfstandig ondernemers en dienstverleners een compleet aanbod van online-tools voor marketing en verkoop: Nieuwsbrief, Autoresponders, Shoppingcart en een Affiliate marketing systeem. Wil je je bedrijf laten groeien op de automatische piloot met professionele tools? Dan is Autorespond voor jou ideaal.”

Tot zover mijn persoonlijke toelichting

Het leek me waardevol om mijn ervaring met je te delen. Wil je meer weten over het pakket en z’n mogelijkheden? Of wil je gratis whitepapers lezen over online marketing? Dan raad ik je aan verder te snuffelen op de site van Autorespond zelf.

Autorespond –

nieuwsbrieven, autoresponders en webformulieren

Ik gebruik Autorespond voor mijn online marketing. Functionaliteiten die ik gebruik zijn:

  • geautomatiseerde aan- en afmeldlijsten
  • gesegmenteerde relatielijsten
  • gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • ingeplande follow-up mails
  • de shoppingcart module (betalen via ideal)

Het grootste voordeel van het werken met geautomatiseerde aanmeldingen en follow-up emails is wel dat mijn werk nu gemakkelijker en minder foutgevoelig is.

autorespond